top of page

Videografie

Young productions legt uw verhaal vast op beeld doormiddel van een script. Geen enkel verhaal is het zelfde en wij luisteren graag naar uw verhaal. 

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo biedt de mogelijkheid om uw bedrijf op een krachtige en effectieve manier te presenteren naar de buitenwereld.

Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van het bedrijf.  Een manier om de organisatie positief en onderscheidend te positioneren in de markt. Met de bedoeling dat de kijker enthousiast wordt en zaken wil gaan doen.      

Productvideo

Productvideo’s maken uw webshop compleet. Het is moeilijk om een connectie te creëren tussen uw product en de afnemer die het koopt. Afnemers missen het persoonlijke contact dat ze ervaren in een fysieke winkel. Goede productvideo’s zorgen voor net dat extra beetje beleving.

In een video wordt weergegeven hoe het product wordt uitgepakt, hoe het er uit ziet, hoe het werkt of hoe je het aansluit/ in elkaar zet, welke geluiden het maakt of wordt het gebruiksgemak gedemonstreerd. Kortom je laat de kijker de beleving van je product ervaren.

Aftermovie

Een aftermovie is een effectieve manier om beurzen, evenementen of bedrijfspresentaties vast te leggen. Het wordt ingezet als een waardevolle herinnering, maar is ook heel nuttig en leuk voor de personen die er niet bij waren. 

 

 Door middel van een aantrekkelijke montage van de hoogtepunten van jouw evenement geef je niet-aanwezigen het gevoel dat ze echt iets gemist hebben. Daardoor zal je de volgende keer meer bezoekers aantrekken.

Video voor Social media

video’s zijn voor bedrijven en merken een middel om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe mensen te bereiken. Het gebruik van video leidt tot hogere conversies (en dus meer omzet). Video's voor Social media bestaan uit meerder korte video's die uw marketingcommunicatie boodschap(pen) ondersteunen.

De voordelen:

  • Trekt aandacht van nieuwe klanten

  • Hogere resultaten op zoekmachines

  • De klant ontwikkelt meer gevoel bij uw bedrijf

bottom of page