top of page

Nozzle TV

De iNozzle is een uniek advertentie-medium, dat maar liefst 8 jaar lang is doorontwikkeld voordat het op de markt gebracht kon worden. Het is met recht een ultramodern technisch hoogstandje, waarvan het design en het technisch ontwerp is beschermd met verschillende patenten.

Het ultra clear 5,5-inch scherm heeft een zeer hoge resolutie en een kijkhoek van 160 graden. Uw boodschap is daardoor onder alle weersomstandigheden optimaal zichtbaar voor de tankende automobilist. De iNozzle is volledig draadloos. De aansturing van de commerciële boodschappen verloopt via een beveiligde Wifi-verbinding, waarvoor een speciale Smarter Nozzle access point wordt geïnstalleerd.

 

Young Productions ondersteundt u in het gehele proces van het vormgeven, ontwikkelen en plaatsen van de advertentie. Zo ontzorgen we u van A tot Z. Heeft u al promotie materiaal? Geen probleem wij helpen u om dit snel en gemakkelijk om te vormen tot een geschikt format voor de Nozzle. 

100% kijk garantie

NozzleTV is een uniek, innovatief entertainment kanaal met een programma dat bestaat uit een mix van nieuwsitems en commerciële boodschappen. Deze entertainment-mix zorgt voor 100% kijkgarantie tijdens de gehele tankbeurt. Want uit onderzoek blijkt dat automobilisten het overgrote deel van de tankbeurt gericht naar het brandstofvulpistool kijken.

SMAR_nozzle.gif

No view no pay

Uniek aan NozzleTV is dat je alleen betaalt voor daadwerkelijk vertoonde advertenties of commercials. Het programma start zodra de klant gaat tanken, en stopt automatisch aan het einde van de tankbeurt. Dit maakt het mogelijk advertentieboodschappen af te rekenen op basis van ‘no view, no pay’. Zo maakt NozzleTV adverteren weer leuk.

no-cure-no-pay.png
SmarterNozzle-slider-blauw.gif

Mix van entertainment

NozzleTV is hét instrument bij uitstek om in contact te komen met jouw klant. Niet alleen met een advertentie of een commercial, maar ook met andere content. Zoals filmtrailers van de bioscoop of het programma van het theater, recepten van de supermarkt, het woningaanbod van de makelaar, vacatures van het werving- en selectiebureau, gezondheidstips van de apotheek… Je ziet het, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Bereik jouw doelgroep

Mogelijkheden en tarieven

Het programma-aanbod van NozzleTV wordt samengesteld uit een diverse mix van nieuws, content en commerciële boodschappen. De totale duur van de uitzending bedraagt 2 minuten, net zo lang als de gemiddelde tankbeurt. Duurt een tankbeurt langer, dan wordt de uitzending herhaald.

De uitzending is verdeeld in 4 blokken van elk 6 x 5 seconden. Nieuwsitems worden 5 seconden getoond, net als advertenties (statische afbeeldingen). Commercials (bewegend beeld) duren minimaal 10 seconden.

Wist je dat de doelgroep die je met NozzleTV bereikt bijzonder interessant is? Hieronder een aantal feiten op een rij.

– Bijna driekwart van de huishoudens heeft een auto,          brommer of motorfiets. Voor gezinnen met een                  midden- of hoog inkomen ligt dat zelfs nog een stuk        hoger.
– De helft van de tankende automobilisten is tussen de        25 en 50 jaar oud.
– Maar liefst 41% van de klanten van een tankstation is        vrouw en 59% man.
– Gemiddeld heeft ieder huishouden in Nederland 1,5        auto per woonadres.

Doelgroep 2.png

Contactgegevens

Geïnteresseerd in een van onze services neem dan contact op via onderstaande informatie. Bij vragen helpen we u graag verder.
 
Young Productions
Boelakkers 29,
5591 RA Heeze
info@youngproductions.nl
administratie@youngproductions.nl
040 - 844 6491
stappen SmartNozzle.png
prijslijst Nozzle 2.png
bottom of page