top of page

360 graden fotografie

De winkels zijn niet meer open. Klanten zijn niet in staat om uw winkel te bezoeken. Daarnaast vinden steeds meer verkopen plaats via het internet.  In deze moeilijk periode helpen we graag om uw winkel/bedrijf beter online te presenteren en meer zichtbaarheid te krijgen. De oplossing? 360 graden fotografie.

 

Een 360 graden foto is een panoramafoto waarbij volledig rondom gefotografeerd is. Op één foto staat dus de volledige ruimte van de winkel of organisatie. De foto’s kunt u zelf delen op social media of kunnen, volledig gratis, toegevoegd worden aan Google streetview. Op deze manier gunt u de klanten ook buiten de openingstijden een inzicht in uw bedrijf/winkel.

Geef bezoekers een virtueel kijkje in uw bedrijf

Bij foto's wordt vaak gekozen voor een specifieke compositie. Er wordt voor gekozen om delen wel of niet te tonen in de foto. Soms zou je er voor willen kiezen om echt alles te laten zien van een locatie; elk detail en de volledige omgeving. Met een normale foto is dit onmogelijk.

Met 360 graden fotografie kunt u gehele ruimtes in kaart brengen van vloer tot plafond. Het wordt mogelijk voor de bezoeker om volledig om zich heen te kijken. 

Meer website bezoekers

Het is mogelijk om 360 graden fotografie te combineren met Google. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid binnen de grootste zoekmachine ter wereld. Onderscheid uzelf van uw concurrenten en kom boven aan in de zoekresultaten. 

 

Naast de 360 graden foto's bevat ieder pakket van Young Productions een minimum van 5 sfeer foto's en een sfeervideo startend vanaf 20 seconden. Hiermee kunt u uw organisatie nog beter en professioneler online presenteren

De hoogste kwaliteit fotografie

Als gespecialiseerd 360 graden fotograaf maken wij gebruik van hoogwaardige apparatuur. Wij maken de 360 graden foto’s in HDR met een GoPro fusion max of een Garmin Virb. Nadat de 360 graden beelden bij u op locatie zijn gemaakt worden deze  na bewerkt. Aan de nabewerking besteden wij extra tijd om de beelden zo realistisch mogelijk te maken.

Pakket 1

3 x 360 graden foto's

 5 x sfeerfoto's

20 seconden sfeervideo

Prijs €249,- Excl BTW

Pakket 2

6 x 360 graden foto's

10 x sfeerfoto's

30 seconden sfeervideo

Prijs €399,- Excl BTW

Pakket 3

10 x 360 graden foto's

25 x Sfeerfoto's

60 seconden sfeervideo

Prijs €599,- Excl BTW

Contactgegevens

Geïnteresseerd in een van onze services neem dan contact op via onderstaande informatie. Bij vragen helpen we u graag verder.
 
Young Productions
Boelakkers 29,
5591 RA Heeze
info@youngproductions.nl
administratie@youngproductions.nl
040 - 844 6491
bottom of page